tisdag 25 januari 2011

Snart premiär för: Försäsongsträningsdagboken!!!

Kan du upptäcka den dolda kameran?


Samtidigt som Silly season pågår för fullt håller korpenspelare i hela Göteborg på med förberedelserna inför den kommande säsongen. Vissa laddar upp med kolhydrater, andra med fett och socker men de allra flesta tränar nästan ingenting överhuvudtaget. Detta är förstås inte något som våra stolta Örnbröder identifierar sig med. Nej, istället är idogt slit och släp är beordrat från högre ort (presidenten?) så att alla ska vara i topptrim redan när säsongen startar. Ingen slipper undan, alla ska med på försäsongsträningen!

Bloggen kommer därför att sända ut hemliga reportrar för att följa våra hjältar när de tränar på egen hand. Hur när och varför våra tappra nu ska bli hemligt dokumenterade är det nästan ingen som vet, vi vet bara att försäsongsträningsdagboken börjar i morgon.
Såå, vem blir nu först ut att synas under lupp? Äpplet? Böna? Något spännande nyförvärv? Eller kanske rent av du själv?

Håll utkik efter Försäsongsträningsdagboken!!! Alla ska med...

DET BLIR SPEL 2011 - PRESIDENTEN OMÅTTLIGT NÖJD

Det blir spel även i år!

Ett omåttligt nöjt kansli kan nu bekräfta att det blir spel i korpen även 2011.
Trots ett extremt svagt intresse valde vi efter ett spontant fyllesnack med Presidenten att panikanmäla Örnbröder Calcetto till seriespel 2011. En något försenad Silly Season har precis satt igång, och ryktena med den... Ante Massaro!