torsdag 26 april 2012

Antiklimax när Strängen skulle comebacka

Under morgonen onsdagen den 25:e april konstaterades att de naturskönt belägna gräsplanerna i Kviberg inte höll för spel. Efter planinspektion meddelade Korpenkent raskt Örnbröders kansli. Presidenten, glad i hågen, var i färd med att lägga de sista pusselbitarna inför matchdragning. "Det känns lite tomt just nu. Vi hade planerat allt in i minsta detalj. Vi hade till och med koll på var dräkterna var och planerat avfärden hemifrån utifrån detta.

Truppen var, efter 7 återbud, liten (7), men stark och rutinerad (5 gamla, 2 yngre). Presidenten hade inte mindre än 16 utgående samtal under de sista 24 timmarna inför avspark. Sex spelare i ett löst sammansatt nätverk strax utanför den ordinarie truppen kontaktades, och jodå - ett napp blev det i form mittfältsdynamon och pådrivaren Strängen. Denne Strängen, som vilat ett år från fotbollen för att 'bara vara' kände åter suget. Nyförvärven R & S var snudd på övertända. Deco löjligt fokuserad. Ulf kände sig i form sa han. Mats var laddad.

Så här skulle Örnbröder startat (2-2-1-1).

  • i mål - Presidenten 
  • Backar - Mato & Sonny eller Ronny
  • Mittfält - Ulvio & Strängen 
  • Forwards Sonny eller Ronny & Deco  
Resultatet är ovisst då 4p är erkänt tuff och "känns utmanande" enligt presidenten. Men glöden hade funnits där och Örnbröder hade stått upp bra. 


fredag 20 april 2012

EXCELARKET SLUTLIGEN I HAMN


Äntligen är norra Europas största excelark i hamn (bilden).


Efter veckor av ctrl+v:ande och ctrl+c:ande har allt plötsligt hamnat rätt. Och vips så har vi det framför oss - spelschemat 2012. Surfa in på smidiga http://medlem.spray.se/mecher/Fotboll/2012/ och ctrl+v:a dig fram till grupp 4P så har du säsongen framför dig.

Inget kan stoppa oss nu!