tisdag 23 april 2013

Ett fall framåt trots ny förlust

"Det känns nästan som en seger" myser presidenten efter 0-3 mot pigga Generalen. "Visst, dom hade kanske bollen mer än vi och chanserna var väl mest deras och dom gick in hårdare i närkamperna, men förutom att vi förlorade och ännu inte har lagt mål i årets serie så kändes det som ett fall framåt. Hade inte kansliet fått inbrott så att både hemma- och bortastället blivit stulna hade vi kanske kunnat ge dom en ännu bättre match."
Presidenten tar ett djupt andetag och slänger en ljus blick mot framtiden. " Nästa match är jag nästan säker på att vi gör mål..." Han kan få rätt presidenten, han kan mycket väl få rätt i den profetian.
 Kämpa på nu Öbfc. Öcbc... ÖCFC  

4 kommentarer:

 1. Instämmer till fullo. Ni gör en mycket bra match, framförallt försvarsmässigt. Vi hade stora svårigheter att få in tvåan, trots att vi känner oss hungriga och starka den här säsongen.
  Sorgligt att höra om de bestulna tröjorna. Har ni verkligen fått inbrott? Oavsett vad, så saknar jag Gotlands-tröjorna.
  Tappert krigat hälsar en GBK-ordförande, som går i kapten Ryssens fotspår, och hyllar Korpens vackraste och vemodigaste hymn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det värmer i mitt Örnbröderhjärta att läsa dessa medkännande ord från våra korpenbröder i generalen. Det värmer att höra att vi kämpade väl. Det värmer att generalen hyllar vår stolta hymn och lovsång till korpen i allmänhet och Örnbröder i synnerhet. Det värmer att våra korpenbröder i generalen känner med oss i vår saknad efter klubbens kanske allra käraste ägodel: gottlandströjorna*. Det stämmer att Örnbröder drabbades av inbrott på kansliet** och att hela lagväskan innehållande dräkter, pump, tejp, bläckpenna och två fotbollar varav en röd. Det smärtar att väskan förmodligen ligger öppen och skändad i ett dike längs E6 ditslängd av en besviken tjuv utan heder. Tack för stödet. Full fart framåt ÖBC.
   * gottland - legendarisk godisaffär i centrala Partille. Storhetstid 90-97, då kungar på lösgodis.
   ** bilen

   Radera
  2. Självklart är det godisbutiken Gottland som pryder tröjorna. Ber om ursäkt över feltolkningen. Känner till butiken relativt väl, då även vårt lag har sitt säte i Härlanda, nära Partille.

   Radera
 2. Fint! Lycka till nu i kommande matcher. Ni verkar starka i år

  SvaraRadera