söndag 22 augusti 2010

Il proprietario gillade vad han såg - Sponsorkontrakt "Känns ändå avlägset"


En ljusning i dräktfrågan skymtades då "il Proprietario" stjärnvärvades som sista utpost inför höstens snackis : Örnbröder Calcetto - Mol.

ÖC(BafanaBafana??) fick äntligen chansen att visa upp sig för potentiella ägarna. Il Proprietario hade god blick för spelet och gillade vad han såg ute på planen. "Vi måste använda kanterna mer. Idag gör vi mål centralt, men vi kunde gjort fler med bredd och instick från kanten. Johninhos måltorka verkar vara över och det är oändligt viktigt för laget och klubben. Att vi får stryk idag är tillfälligheter. Mål per mol är oändligt sammansvetsade efter att ha levt ihop hela sommaren för att förbereda den viktiga "nolle-perioden". De spelade som ett lag med den äran. Jag noterade (il Proprietario läser mycket tabeller, reds anm) att de i sista matchen inför uppehållet spelade jämnt med nästa veckas motståndare (förlust 0-8, reds anm). Så nu laddar vi om inför den drabbningen gubbar"

Dräktfrågan hänger fortfarande i luften när bloggen och il proprietario skiljs åt. Frågan har aldrig ställts. TrippelA-dräkterna har sannerligen varit i rampljuset under säsongen. I inledningen oändligt saknade i en Shurgardbox på Hisingen. Därpå hatade (var de så fula?). Men under senaste tiden har positiva omdömen fällts såväl internt som externt. "Frågan vi Örnbröder måste ställa oss är - kommer vi sakna trippel-A? Med de nya enhetliga underkroppsdräkterna kommer vi att se tillräckligt bra ut" menar en källa med god insyn i klubbens ekonomi.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar