söndag 6 februari 2011

Örnbröder förlänger med AAA

Örnbröder har tecknat ett ettårigt sponsoravtal med försäkringsjätten Assicurazione per gli ubriaconi (AAA). Avtalen sträcker sig över säsongen 2011 med bilateral option på förlängning ett år. Ett så kallat 1+1 årigt avtal.
"Vi är mycket nöjda med att synas i detta sammanhang. Vi förtydligar vår roll i samhället för omvärlden och bygger varumärke" kommenterar AAA:s marknadsdirektör Lasse Hentonen. Motparten, Örnbröders president Presidenten, är också nöjd med avtalet. "Vi har hela tiden drivit linjen om att fortsätta spela i våra eleganta vita dräkter även under 2011. Dräkterna är i fint skick och har förvarats i tvättat tillstånd hela vintern". Och nu när bläcket torkat kan Örnbröder börja förhandla med legendariska göttabutiken Gottland om andraställen (Gottland uppfann lösgodiset, reds anm. Låg först vid Rasta, sen vid Rusta, reds anm. Samlingsplats för otaliga Partillelag under 90-talet inför avresor till bortamatcher till t ex Floda, reds anm). "Ambitionen är knyta till oss partner vi kan växa med. Vi har sex Gottlandtröjor idag. Med åtta Gottlandströjor har vi kapacitet för 85% av Örnbröders matcher. Detta vore givetvis rena drömmen." säger Örnbröders karismatiske president som nu lägger all sin lediga tid på att hitta lokal till den stora upptaktsträffen Kick-offen.


"Det jobbas just nu mycket intensivt på att lägga Försäsongsträningen och Kick-offen under en och samma 'superhelg'. Det kan vara omöjligt att genomföra i praktiken, men håll med mig om att det är en vacker tanke". Ja, presidenten. Det låter det.


2 kommentarer:

  1. gillar detta starkt ! mycket goda nyheter !

    SvaraRadera
  2. En superhelg! Vilken idé! Presidenten har gjort det igen.

    SvaraRadera