torsdag 26 april 2012

Antiklimax när Strängen skulle comebacka

Under morgonen onsdagen den 25:e april konstaterades att de naturskönt belägna gräsplanerna i Kviberg inte höll för spel. Efter planinspektion meddelade Korpenkent raskt Örnbröders kansli. Presidenten, glad i hågen, var i färd med att lägga de sista pusselbitarna inför matchdragning. "Det känns lite tomt just nu. Vi hade planerat allt in i minsta detalj. Vi hade till och med koll på var dräkterna var och planerat avfärden hemifrån utifrån detta.

Truppen var, efter 7 återbud, liten (7), men stark och rutinerad (5 gamla, 2 yngre). Presidenten hade inte mindre än 16 utgående samtal under de sista 24 timmarna inför avspark. Sex spelare i ett löst sammansatt nätverk strax utanför den ordinarie truppen kontaktades, och jodå - ett napp blev det i form mittfältsdynamon och pådrivaren Strängen. Denne Strängen, som vilat ett år från fotbollen för att 'bara vara' kände åter suget. Nyförvärven R & S var snudd på övertända. Deco löjligt fokuserad. Ulf kände sig i form sa han. Mats var laddad.

Så här skulle Örnbröder startat (2-2-1-1).

  • i mål - Presidenten 
  • Backar - Mato & Sonny eller Ronny
  • Mittfält - Ulvio & Strängen 
  • Forwards Sonny eller Ronny & Deco  
Resultatet är ovisst då 4p är erkänt tuff och "känns utmanande" enligt presidenten. Men glöden hade funnits där och Örnbröder hade stått upp bra. 


1 kommentar:

  1. Trist sånt där med Srängen och allt. Men KorpenKent tar alltid det säkra före det osäkra som man säger. Ser fram emot lika trevlig läsning efter onsdagens batalj!

    SvaraRadera