fredag 4 maj 2012

Premiär 2012: Örnbröder gottade sig i ballongvädret

Örnbrödernas uppskjutna premiär bjöd på lovande spel. Bloggens favoriter fick med sig en pinne, men borde avgjort i första halvlek då spelet flöt fint och relativt heta chanser radades upp. Matchen krockade olyckligt med allsvenskan vilket gav 7-mannatrupp och självaste presidenten i målet. Palle gjorde ett vackert calcettomål, men för kvällens mest avgörande insats svarade Örnbröderfanet Karin.

Kansliet hade fått uppfattningen att korpendomarna from 2012 skulle ha med sig kortterminaler i en magväska. Så var dock inte fallet. Örnbröder fick respit att fixa cash till halvtid varpå fanset Karin rådigt tog sig till Gamlestan och plockade ut en slant till domaren, som för övrigt skötte sig utmärkt.

"Jag gör det av kärlek till calcetton" spelsugna presidenten om målvaktsposten

Det var en kväll att minnas. Underbart ballongväder och en rätt trevlig match mot talangfulla och mycket ungdomliga motståndaren Generalen. I ett försök till förenkling kan man säga lagen hade varsin halvlek. Örnbröder gjorde 1-0 i första och skapade tillräckligt för att göra både 2-0 och 3-0. Istället kvitterade generalen. I andra slet de 7 örnbröderna föredömligt. Generalen tog successivt över spelet, dock utan att skapa de riktigt heta chanserna.

Matchens profil : Karin - räddade ÖBC från neslig WO-förlust.