onsdag 16 juni 2010

VI PRESENTERAR STOLT - ÖRNBRÖDER CALCETTO BAFANA BAFANA

-----SENASTE NYTT----
Det har förekommit påtryckningar på ledningen i Örnbröder Calcetto. Röster har höjts om att vi behöver putsa på klubbens hårda image. Det tyskt robusta Örnbröder och det stilrena, elitistiska, italienska Calcetto som för oss spelare känns så självklart och naturligt har visat sig provocera motståndare och publik. Detta är givetvis ett stort plus. Och ett namnbyte är givetvis uteslutet. Men. För att locka sponsorer och mer fans till kommande säsong föreslår vi i Nästet att bjuda på oss själva för en liten stund. Vi föreslår en liten liten förändring. Vi föreslår ett kampanjnamn! Bloggen, nästet och Presidenten presenterar härmed stolt:


Alltså: Örnbröder Calcetto Bafana Bafana! Rent praktiskt kommer det gå till så här:
Namnet kommer att användas sommaren ut eller tills det känns lite segt. Ö C B B är fortfarande (och för alltid) en klubb. Men för enkelhetens skull kommer indelningen att se ut som följer: De gamla - Calcetto. De unga - Örnbröder. De jätteunga - Bafana bafana!
Väl mött!
/Nästet

1 kommentar:

  1. Som vanligt visar Örnbröder Calcetto Bafana Bafana prov på extrem stilsäkerhet och känsla för vad som änna är på gång. Nu kör vi !

    SvaraRadera