torsdag 9 september 2010

Örnbröder kan! ( men vill inte riktigt )



Levande schakaler var inte på topp. Örnbröder hade ett gyllene läge att knycka poäng av klara serietvåan. Men tillfället gled våra älskade Örnbröder ur händerna då den rätta vinnarviljan aldrig infann sig.

Örnbröders talesperson Självaste Presidenten är besviken när han rattar sin lyxiga Skoda hem. "Jag är van att förlora matcher, men sättet vi gör det på idag gör mig orolig. Om vi hade varit riktigt heta idag hade vi med befintligt spelarmaterial kunnat gå segrande ur striden. Men vi får inte till det med inställningen. Vissa sekvenser av matchen idag är som vanligt bra. Björns mycket vackra drömmål kommer att spelas upp många gånger i mitt huvud de kommande dagarna. Men vi måste gå in med rätt inställning i varje byte. Nu är vi heta ena sekunden för att i nästa somna till och pang - så har vi ett underläge.

Presidenten vill betona att allt inte är nattsvart. "Vi har tre matcher kvar denna säsong som alla är fullt möjliga att vinna. Med spelglädje kommer segrar. Eller så ger segrar spelglädje."

Visst blir man inspirerad när presidenten brandtalar. Det är en spännande resa han vill ta oss på i - "säsongsavslutningen" heter den. Låt oss nu följa vår ledare och visa attityd i nästa match.

*** Jim - stabil back. Ett tvättäkta korpenproffs
** Torbjörn 2 - stabil som målis. Finfina utsparkar
* Böna - nästan mål förra matchen , nu drömmål









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar