onsdag 22 september 2010

Vem drog ur proppen ?

Det blev en annorlunda match. Den spelades långt efter läggdags ; matchstart 22:15 efter att strålkastarna släckts i 30 min. Ett bustrick som missgynnade morgonmänniskor i ÖC. Matchen bröts i förtid med 10 minuter kvar av andra halvlek. Ljuset försvann åter och spelarna återvände hem till sina gryt på lämmelvis. Johninhos drömmål var ett litet ljus i mörkret.

Det hände igen. Efter en mkt fin insats mot Cruiffen förra veckan var ÖC tillbaka i gamla gängor med koncentrationsproblem och virrighet. Motståndarna hade värvat under transferfönstret och var heltända och hade kunnande. Örnbröder släppte till ett par enkla mål och hamnade i hopplös uppförsbacke från början. En liten gnista av hopp tändes då en smörpass friställde Johnihnho som snyggt gjorde 1-2. Men presidentens passivitet i försvarsspelet ledde till 1-3 tämligen omgående. Och hoppet släcktes. "Det kändes tungt med ett så abrupt slut på matchen " säger presidenten (någon drog ur proppen). "Det hade varit skönt att gnälla lite efter en match där inget stämde. Nu är det en match kvar till bokslut. Låt oss avsluta med värdighet". Ja lite roligare än så här kan det vara.