måndag 8 augusti 2011

RAFFLANDE SOMMARUTMANINGAR - ÖRNBRÖDER TÄNJER PÅ GRÄNSERNA


Det årliga Musselloppet - alltid lika trevlig läsning!

I helgen avgjordes den årliga prestigetävlingen Musselloppet i Lysekil och givetvis fanns Örnbröders representanter på plats. Dragplåstret Mustafa "Musse" Mohammed tvingades i sista stund ställa in på grund av en elakartad tåskada, och det var denna restplats som Johninho glatt övertog.
Loppet på totalt 10 kilometer gick genom den vackra stadskärnan i Lysekil och trots en hård motvind hamnade Örnbröder på en hedersvärd 35:e plats.
- Jag gick ut hårt, snittade 4:20 de tre första kilometrarna. Sedan var det en kamp mot klockan, säger Örnbröderstjärnan direkt efter målgång.
Tempot var något som diskuterats före start och Johninho hade egentligen tänkt börja i en lugnare fart för att sedan öka successivt under loppets gång. Men redan under Friskis och Svettis uppvärming hände något oväntat.
- Jag blev övertänd. Men det måsta man låta sig bli ibland. Speciellt i sådana här sammanhang, där allt flyter och är så oklanderligt arrangerat. Ta toalettköerna som ett exempel. Det var nästan ingen kö alls.
Slutligen den eviga frågan - Löpning eller fotboll?
Fotboll! Jag är extremt sugen på att säsongen ska komma igång igen. Semestern har varit en plåga, man vill ju bara att det ska sätta igång igen.
Väntan har varit lång, men i mitten på augusti drar allt igång igen. Då jävlar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar