fredag 16 april 2010

Blixtinkallning!

Vissa av Örnbröder-Calcettos medlemmar vässar formen med hjälp av vattengympa.

På grund av tight spelschema kommer det förmodligen inte att bli någon söndagsträning på söndag, däremot har det höjts röster för träning i morgon lördag 17 april. Ingenting är dock klart ännu, men bloggen ber alla spelare att mobilisera för att ett mer samspelt lag. Premiären börjar närma sig och all träning är av godo.

Förslag till ny träningstid är alltså på lördag den 17 april, på Ånäsfältet ungefär klockan 12.00.

Förslagsvis vänder sig äldre spelare till Presidenten him self, yngre spelare kan försöka tala med Johninho eller Ulf, medan bloggen inte har en aning om hur den allra senaste falangen "jätteunga spelare" ( Jon "Äpplet") skall göra för att få information.

Tillsammans skall vi blicka mot strömmen

3 kommentarer:

  1. Ulf:
    Jag kan träna på lördag kl. 12.00 på Ånäsfältet. Frågan är om jag kommer att få köra ett fyspass på egen hand eller om några tappra själar gör mig sällskap.

    SvaraRadera
  2. Jag kan tyvärr inte vara med. Är förkyld eller har (gud förbjude) fått pollen. Falangen "Jätteunga spelare" kommer att informeras på Örnbröders pressträffar på pustervik. Återkommer med info om detta.
    /Johninho

    SvaraRadera
  3. Att sortera under rubriken pepp-talk.

    Kom att tänka på evergreenen "Balladen om Davy Crockett". En textrad i nämnda musikstycke är klart örnbrödersk: "Muskler av stål och med en blick som en örn - undra på att flickorna faller förn´." Det talar för sig själv.
    Vi må vara ett ungt gäng, men med starka och anrika, försänkningar i sångskatten av evergreens.

    SvaraRadera