torsdag 1 april 2010

(nästan) ALLT KLART INFÖR 2010



Dessa euforiska glädjescener utspelade sig igår på Örnbröder Calcettos nya stammishak/eventlokal Hemmaplan i majorna, då Korpen Kent slutligen utannonserade att allt är klart för en ny Korpensäsong 2010. Glädjen visste inga gränser när Korpen Kent intog scenen och beskedet möttes av minst sagt starka känslor. "Det känns som att man kan börja leva igen" kommenterade Örnbröders egen Hanet som just skulle beställa en starköl när beskedet kom.

Enligt uppgift till kansliet kommer premiären av Korpen säsongen 2010 gå av stapeln någon gång under vecka 15. Den bistra vintern har tagit hårt på kvibergs annars så lättspelade gräs så var premiärmatchen spelas är fortfarande osäkert. Korpen Kent jobbar dag och natt för att få till ett spelschema, men några datum är ännu inte klara. Vi önskar honom all lycka med att få till detta schema. Kent! Lycka Till! 

2010 blir även året då vi yngre kommer att ta ett steg tillbaka och lyssna på de äldre. Därför föreslår vi nu en träning. Söndag den 11:e april är ett datum som dykt upp när denna fråga diskuterats. Kl 12:00 har nämnts. Mer vet vi inte. Inte heller var denna träning skulle ske. Alla förslag är välkomna i kommentatorsfältet på denna sida. Tills dess håller vi alla andan för 2010 års spelschema. Presidenten har inte gått att nå för en kommentar.  

3 kommentarer:

  1. Kickoff under vecka 15 enligt "källor nära" Korpenkent. Så hög tid med träning söndagen den 11e. Det blir enda träningen innan match under v. 15.

    SvaraRadera
  2. Ulf är med på träning. Fast den måste vara tidigt, typ kl. 12.00. Vad sägs om planen vid Jonas lundberg där man kan spela boule? Kriss ville också träna sa han. Får han det?

    SvaraRadera
  3. Ja den lilla vid jonas lundberg kan ju vara ett alternativ om vi blir max åtta. Annars ser Ånäs Fält fint ut så här års. Vet alla var Jonas Lundberg bor? /Kansliet

    SvaraRadera