måndag 12 april 2010

Träningsrapport

Söndagen härförleden var i många avseenden en perfekt söndag; det var sol och Örnbröder tränade. Presidenten kom i sällskap med Hjalmar (snart 2 år) och menade att: "man kan aldrig vara för ung för att vara en Örnbroder..."

Träningen inleddes och avslutades med tvåmålsspel. Det höga tempot överraskade många av träningsdeltagarna och duellerna blev både fler och tuffare ju längre träningen pågick. Humöret var dock på topp under hela passet och bl.a. sägs Johninho ha sprutat vatten på nyförvärvet Magnus "Busk" Busk, allt för att så snabbt som möjligt få in honom i den varma gemenskapen.

Som sig bör avslutades träningen med ett äkta drömmål. Det var Anders "fyndet från Argentina" Kjellberg som slet sig loss från sin markering och nickskarvade in en hörna. Ett mycket vackert och välförtjänt mål från 29-åringen. "Den bara skulle in", kommenterade han blygsamt efteråt.

Nu får vi bara hålla tummarna för att Korpen-Kent gör sitt jobb och ger ut ett spelschema innan veckan är över. I annat fall ryktas det om att den sedvanliga söndagsträningen kommande vecka kommer att flyttas till lördag. Mer om detta senare under veckan.

/el lupo

1 kommentar: