onsdag 26 maj 2010

KAOS I ÖRNNÄSTET EFTER CHOCKBESKED

Morgondagens match mot Levande Schakaler (bilden) är hotad. Nästet har mottagit chockbesked efter chockbesked från spelare som tvingats lämna återbud. I nuläget är det tveksamt om Örnbröder Calcetto kommer till start överhuvudtaget.


Så sent som dagen innan match visar det sig att Böna inte kommer kunna göra comeback i morgondagens match på Kviberg. En dubbelbokning (konsert med spelarfrun) har ställt till det för Örnbröderstjärnan som efter långa förhandlingar tvingats tacka nej till spel imorgon. Redan innan detta chockbesked har avhopp kommit ifrån Calcettos reslige back Guy (Strängen tar dräkterna). Dessutom är det tveksamt om Presidenten och Fyndet från Argentina kommer klara av att spela hela matchen på grund av olika anledningar. Dags att blicka mot strömmen?

Klara för match är:

Målis
Äpplet

Försvar
Presidenten (kan spela lite)
Fyndet (kanske kan spela lite)
Matte med släggan (kanske kan spela om inte storken har kommit)

Mittfält/Anfall
Strängen
Johninho
Ulvio

Som ni alla förstår pågår arbetet febrilt med att hitta inhoppare till matchen. Örnbröder Calcetto har hittills aldrig tvingats lämna en så kallad Walk Over och det vore en skam, för klubben i allmänhet och Presidenten i synnerhet, att behöva göra detta imorgon. Tips och förslag på inhoppare mottages tacksamt av såväl näste som President.

FAST WIE EIN SPORTVEREIN - QASI COMO UN CLUB

2 kommentarer: