torsdag 27 maj 2010

RESAN HAR BÖRJAT


Tobbe är idag namnet på allas läppar. Den kvicke inhopparen som till vardags tillhör falangen "De jätteunga reservspelarna" räddade Örnbröder Calcetto i gårdagens match mot surfittorna i Levande Schakaler. 1-0 blev slutresultatet men Örnbröder hade bud på mer. - Nu vänder det. Jag kände knappt av foten, sa en lycklig Fyndet direkt efter matchen.


Domaren på bilden har inget med matchen att göra.

Örnbröder Calcetto tvingades ta till en hel del ändringar i sin startsjua innan gårdagens match. En kvart innan avspark var det fortfarande osäkert om matchen skulle kunna genomföras. Som bloggen tidigare rapporterat skakades nästet av avhopp från stjärnspelare som Ulvio, Böna, Wel, Svinet, Guy, osv.... Men Örnbröder Calcetto visade återigen prov på hur extremt stabil och orubblig organisationen är. En helt ny falang - "De jätteunga reservspelarna" ringdes in och tillsammans med en comebackande Kris och en knäskadad Landström, som helt orädd ställde sig i mål för att ge Äpplet en plats i anfallet, lyckades Örnbröder bjuda upp till dans ändå. Och som dom gjorde det. 1-0 kom efter en mållös första halvlek. Äpplet tog sin chans direkt och lyckades via en löpning på högerkanten spela fram till en nästan omarkerad Tobbe som efter bara två-tre tillslag snyggt sköt in segermålet.

Första segern kom i omgång fyra. Klassiskt. Nu vänder det tror vi här på bloggen.

Domaren hade ingen lyckad kväll. Ett stenhårt inlägg i ansiktet och två hårda släggor i röven kan ha bidragit till att han tappade fokus i slutet av matchen och inte riktigt höll korpenklass. Efter att felaktigt dömt bort ett Ö-C mål i slutskedet visades en Levande Schakaler spelare ut i fem minuter som kompensation. Kanske lite väl hårt tycker någon, men ändå rättvist på något sätt.

Spelsystemet - Ett fritt 3-3. Rätt bra.

Tre profiler:

*** Örnbröder Calcetto - Laget, klubben, organisationen. Ingen är större än klubben - Inget kan stoppa oss från att komma till spel.

** Falangen "De jätteunga reservspelarna" - De gamla och de unga har mycket att lära av dessa ynglingar.

* Landström - Skadad men glad. När det krisar i klubben ställer Landström upp. Bloggen tar av sig hatten.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar