måndag 17 maj 2010

Sorgligt men med hopp om hopp

Hanet, saknad och älskad av Ö C. Bloggen önskar lycka till i Norge.

En av våra mest habila backar har lämnat oss. Hanet har dragit västerut för att söka lyckan i Norge. Med vemod i rösten berättar han för bloggen om sina känslor.

Bloggen: - Hur kommer det sig att du flyttar just nu?
Hanet: - Dere er icke simpelt å förtelle, men det startade noengang på onsdagen härförleden. Massaro var ju på efterfest hjemme hvid meg. Och han talte så gott om Skavlan, om intervjutekniker och att Skavlan aldrig er skrämt, eller rädd som ni säger här, att ställa dom obekväma frågorna. T.ex. spörte ju Skavlan den där killen som var spelberoende: -"Hur känner du dig nu?" Det tycker jag visar på en go morale og jeg tänkte på att jag måste våga jag också. Så det var dags att ta steget, helt enkelt, det var dags.

B:
Man kan redan höra en lätt brytning, vilken norsk dialekt ligger dig varmast om hjärtat?
H: Bryter jag? Dere er icke noenting jeg tänker på... Neste spörsmål takk...

Här avbryts intervjun men bloggen hoppas att Massaros medverkan vid den omtalade efterfesten är ett tecken på en nära förestående comeback för legenden. Eftersom Hanet lämnar oss blir det till att hitta nya habila backar, även om Ulvio visat tecken på att kunna tänka sig spela på en ytterbacksplats. Matte med släggan kommer tyvärr att återigen missa nästa match och det är ju synd med tanke på förra årets resultat.

You play fotball but we play Calcetto






2 kommentarer:

  1. saknar dig redan Hanet! Lycka till i din nya klubb!
    /Nästet

    SvaraRadera
  2. Ett värdigt dokument - tack bloggen. Lika fantastiskt som alltid. Vem vet - kanske vill Hanet avsluta sin karriär i ÖC

    SvaraRadera