torsdag 7 april 2011

Kocken tipsar!


Lite blekt kanske, men vänta bara...



Inför träningen på söndag (kl. 13.00 på Ånäsfältet) kommer kocken med ett tips till den hungrige.
"Ananaskassler är perfekt mat för en aktiv människa. Serverat med vildris innehåller det allt som en uttröttad kropp behöver för att återhämta sig ordentligt. Att man får in fyra världsdelar på samma tallrik (vildris från Asien, Ost från Europa, Kassler från Afrika och ananas från Sydamerika) är dessutom en trevlig bonus. Det är faktiskt lätt att göra också. Lägg bara upp som på bilden ovan, sätt in det i ugnen på 60 grader och när du kommer hem efter träningen har anrättningen fått fyra härliga timmar på sig att utgöra ett härligt skrovmål. Bon appetit!"

Det var allt från kocken, vi syns på söndag.
/ Red


...så här härligt blir det efter fyra timmar i ugnen!





2 kommentarer:

  1. Ulvio kommer till Ånäs på söndag. Det ska bli sol! Fan vad gött med träning.

    SvaraRadera
  2. provlagade denna i tisdags och jag måste säga att det var jättegott. Och så nyttigt också. Tack

    SvaraRadera