lördag 16 april 2011

Rutinerad storstjärna på väg att lämna ?

EXTRA-EXTRA-EXTRA-BLOGGEN AVSLÖJAR-EXTRA-EXTRA


Har frågetecknet blivit ett minustecken? Är Lance (är det Örnbröderstjärnan på bilden? Avgör själva) på väg att bli smygvärvad av konkurrent utan hjärta med ekonomiska muskler ? Är Örnbröder Calcetto på väg att tappa ytterligare en av "de äldre"? Bilden som togs "häromdagen" har startat en rykteskarusell av sällan skådat slag.

Alla bär svarta kläder. Alla bär svarta väskor. Fyllda med sportdryck, benskydd, tejp och grusskor? Eftersom bloggen inte försökt få tag i Lance för en kommentar har vi tagit hjälp av Eric Eriksson, som föreläser inom området kroppspråk och håller populära matlagningskurser på ABF.

"Grabbarna ser uppenbart uppslupna ut. Som om de är på väg till något skoj. Gruppkänslan finns där. De skulle kunna vara med i samma lag eller vara kollegor. Stämningen är hård, men hjärtlig. Skämt och skoj ligger nära till hands. Grabbarna har en hederskodex som säger ungefär 'vi ställer upp för varandra'. Gången är framåtlutad vilket indikerar att väskorna är tunga. De är antingen fyllda med dyr teknik eller benskydd. Att Lance går först betyder att han är accepterad av gruppen och troligen kommer att få mycket speltid."

Är Lance i och med detta förlorad för Örnbröder? "Jag har ingen aning" säger Eric Eriksson. Bloggen och alla fans håller förstås tummarna för att så inte är fallet. Fortsättning lär följa.




2 kommentarer:

  1. Mkt intressant att höra en "utomståendes" åsikter om det dagliga livet i klubben. Flerpersoner med utomexpertisa kunskaper eftersökes. Att höra om Erics åsikter berikar bloggen. Mer sånt!

    SvaraRadera
  2. Jag håller med. Mkt spännande "att få höra" en utomståendes åsikt i denna fråga! Hoppas på mer. Och att Lance bara är på väg med dyr teknik till shanghai (via landvetter) för att återvända lagom till säsongspremiär. Annars jävlar!

    SvaraRadera