måndag 11 april 2011

Korpen 4D - så är läget i ditt lag inför premiären

Örnbröder Calcetto 2011
Vilka är på väg in? Och vilka är på väg bort? Silly season är snart slut och här ger bloggen dig läget 2 veckor innan premiären:

Klara nyförvärv
Deco - i JD kan Örnbröder ha hittat en vass anfallspjäs. Kan även användas som back- vad vet jag? Stor, stark, bra på huvudet.
Mato (?)- rutinerad. Utpräglad tävlingsmänniska som äter mycket sunt. Stor potential men hur är formen ?
På väg in
Jonas G
Bubblade av självförtroende på försäsongsträningen och bjöd på tidernas solomål trots mediokert underlag i Masthugget.
Rickard
Örnbrödersupporter som höll sig framme på försäsongträningen och uttryckt önskemål om att dra på sig calcettostället för att prestera även på planen.
Ante Massaro
Ständigt aktuell. Nära comeback i en match förra säsongen, men fick förhinder i sista stund. Har utvecklats taktiskt sedan 2008 och är alltjämt mycket farlig i boxen. Verkar sugen på att spela när man tittar på fotboll med honom.

På väg ut
Wel - (klubblös (?)). Allas vår Panter låter via sin agent hälsa att stavgången tar allt mer tid och att han betraktar ett framträdande i Örnbröder 2011 som 'osannolikt'. När man frågar presidenten säger han att diskussioner om fotboll fortfarande förs med "Wel". Inte omöjligt att vi får se mer av Wel alltså.
Strängen (Jonsered) ytterligare rutin som går förlorad. Pådrivaren har länge närt en dröm om att bli ledare och nu ser drömmen ut att vara inom räckhåll. Vi önskar så klart Strängen lycka till men hoppas på inhopp vid behov. För calcetton.
Torbjörn - slitvargen med största örnbröderhjärtat har aviserat att han (tillfälligt?) lägger skorna på hyllan. Vid denna bloggs publicering har bloggen ingen ytterligare information.
Frågetecknet
Lance - har gjort en Adriano (eller en Romario, eller en Annelka) och gjort sig oanträffbar. Befinner sig troligen i Asien eller Argentina men brukar dyka upp i mitten av april och presidenten är därför "inte oroad över situationen". Formen osäker efter lång rehab, men bör även halvskadad kunna ta en plats i startsjuan.

Sammanfattning
Kärntruppen är snudd på intakt kryddat med spännande unga nyförvärv. Örnbröderna fortsätter på den inslagna vägen med sin skonsamma generationsväxling (nyförvärv från både 70 och 80-talet). Den årliga försäsongsträningen lovade gott - om bitarna faller på plats kan det bli en säsong att minnas för Örnbröderfanset.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar