fredag 27 maj 2011

Vinterkyla gav ljummen match

Örnbröder Calcetto - Bk Cruiffen 1-1 (1-0)
Det blev en småtrist tillställning när Örnbröder tappade poäng mot seriejumbon Cruiff. Men även en avslagen match förtjänar en matchrapport. Här är den

11 friska var anmälda. 9 dök upp till match. En handfull var friska. Örnbröder rivstartade med Johninhos rökare i nättaket efter två minuter. Yes- tänkte bloggens utsände. Nu blir det klang och jubel. Men offensiven kom av sig och 1-0 stod sig i halvlek. Flera Örnbröder grinade illa i paus. Presidenten led svårt av sviterna efter varvet och var mycket långsam. Mats var krasslig och stod i mål. De flesta övriga såg nedtränade ut - ungefär som om ananaskasslern inte riktigt ville lägga sig till rätta i magen. Örnbröder var helt enkelt ur form.

I början av andra kvitterade Cruiff på en fast situation. De fick energi av målet, spelade fin korpfotboll och tog över matchen en period. Örnbröder slog till med en mäktig motoffensiv, men förmådde inte avgöra. 1-1 blev således slutresultatet. Knappt godkänd insats då den riktiga Örnglöden saknades.